Over ons - Your Hotel Boost

“De complete operationele verantwoordelijkheid hebben Sander en Debora uit handen genomen en wij hebben ons geen moment zorgen hoeven maken. Sinds lange tijd, konden wij met een gerust hart tijd voor onszelf nemen”

 

Peter & Flor | Eigenaren Hotel Dos Palmas, Costa Rica

Wie zijn wij?

Samen met onze 2 jaar oude dochter Lauren leven wij onze ideale dag door al reizende te ondernemen. Op deze manier is er veel tijd voor elkaar en kunnen wij op geheel eigen wijze onze dagen indelen. Tijdens onze reizen komen wij op prachtige plekken om te eten en de slapen. Op deze plekken ontmoeten wij de meest uiteenlopende hoteliers, ieder met z’n eigen struggles en vragen. Your Hotel Boost is vaak het antwoord op deze vragen. Maar wie zijn wij eigenlijk?

Sander van Oudheusden

Hotel Nerd

Ik ben Sander van Oudheusden, al meer dan 15 jaar werkzaam in de hotelindustrie in binnen- en buitenland.

Voor mij is er geen betere ervaring dan een tevreden en blije hotelgast, dag in dag uit. Het managen van een hotel is een 24/7 business en niet voor iedereen weggelegd. Groei, openheid, eerlijkheid, liefde (voor het hotelvak) en vrijheid zijn voor mij de belangrijkste waarden.

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer jij open staat voor persoonlijke groei, jouw business met je mee groeit. Het is mijn passie om hoteleigenaren te ontzorgen in de zorg voor het hotel en de gasten. Dit door met een frisse blik te kijken naar de dagelijkse operatie en deze waar nodig te optimaliseren.

Van een online scan tot een hotel overname, ben jij klaar voor jouw hotel boost?

Debora Nienhuis

Proces Specialist

Ik ben Debora Nienhuis en het is mijn passie om hotels te boosten door met de eigenaren aan de slag te gaan.

Persoonlijke en zakelijke groei gaan hand in hand als je het mij vraagt. Als jij als eigenaar in je element bent, zijn jouw medewerkers en gasten dit ook. Ik ben altijd al gefascineerd geweest in het efficiënter maken van werkzaamheden.

Mijn analytische skills en software kennis brengen mij snel tot de kern van dingen. Hoteleigenaren helpen hun onderneming makkelijker te organiseren met als doel een gebalanceerd leven is wat mij blij maakt.

Zelfs als jouw onderneming het goed loopt, kan een frisse blik groei veroorzaken. Ik geloof dat je niet ziek hoeft te zijn om beter te worden.

Hoe wij werken

Wij werken doortastend en efficiënt om het hotel een boost te geven en de eigenaren vrije tijd.

Observeren

Wij nemen de tijd om te kijken hoe op dit moment het hotel wordt gerund. Wij kijken te allen tijde door de ogen van de gast, werknemer en eigenaar.

Analyseren

Wanneer wij voldoende hebben gezien gaan wij deze verzamelde informatie analyseren aan de hand van onze eigen methodiek

Adviseren

Wij adviseren op onderwerpen als gastgerichtheid & beleving, financiën, software, marketing en persoonlijke groei met als doel om samen het hotel naar een hoger niveau te tillen.

Voeren uit

Aangezien wij jou en het team zo goed kennen door al voorgaande stappen, nemen wij graag tijdelijke het stokje over. Uiteraard alleen wanneer jij dat wilt. Dit geeft jou als ondernemer de kans om een welverdiende break te nemen en ons om te doen waar wij goed in zijn.

Wat anderen over ons zeggen...

Kees Teer |  Chairman of the Board bij Corendon Hotels & Resorts

 

Sander is een geboren leider met veel sterke en sociale competenties. Het is een man die ik altijd in mijn team zou willen hebben.

Peter Hoffmans Your Hotel Boost

Peter Hoffmans | Eigenaar Hotel Dos Palmas

 

De inzichten van Debora waren zeer verhelderend. Onder haar deskundige begeleiding hebben wij enorme stappen gezet met de implementatie van een channel manager en een nieuw PMS systeem. Ook hebben de boekingsprofielen een upgrade gekregen.

Brigitte | Hotelgast | Trusted Hotel Sitters

 

Das Paar hat uns so net empfangen un bei vielen organisatorischen Fragen sehr gut weitergeholfen und weitervermittelt! Einfach sehr vertrauensvoll, nett und toller Service.

Karoline Visser | Product Manager Jaarbeurs

 

Sander is always looking for simple solutions and methods that work. He is a highly reliable and very dedicated person with a lot of experience in the event business.

Anneroos Goudsmit Your Hotel Boost

Anneroos Goudsmit | HR Manager

 

Debora is a thorough and intelligent worker. She succeeded to get a grasp on complex issues in a short period of time. She works effectively while at the same time she is able to work with a variety of clients and colleagues.

Peter Verkerk |  Team Lead TOPdesk

 

Debora is a very reliable colleague who’s always willing to help out other people. She is a strong team player and likes to tutor and train people.  She will put the interest of her clients first and works hard to achieve the common goals.

Contact

Vragen over onze service? Klaar om een vrijblijvende Skype sessie te boeken? Of wil je liever dat wij naar jouw hotel toe komen? Laat het ons weten via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.

©2019 Your Hotel Boost designed by Your Hotel Boost - A Plush Global Media Partner

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?